





Network Science of Teams MURI Program Review CCDC-ARL ARO Grant W911NF1510577

12:00-12:50	Project Goals and Accomplishments: Ambuj Singh (UCSB)	
12:50-1:40	Collective Intelligence: Tom Malone (MIT), Kayla de la Haye (USC)	
1:40-1:50	Q&A	
1:50-2:00	Break	
2:00-2:50	Transactive Memory System, Influence System, Balance Theory: Noah Friedkin (UCSB), Francesco Bullo (UCSB)	
2:50-3:00	Q&A	
3:00-3:50	Human-Al Teams and Machine Learning: Brian Uzzi (Northwestern), Ambuj Singh (UCSB)	
3:50-4:00	Q&A	
4:00-4:10	Break	
4:10-5:00	Open discussion between teams	
5:00-5:30	Comments and feedback from the government team	

Join Zoom Meeting

https://ucsb.zoom.us/j/99875902320?pwd=ZFVaS2FIVnJZU202WkpIV0d1NDRVZz09

Meeting ID: 998 7590 2320

Passcode: **378838** One tap mobile

+16699006833,,99875902320# US (San Jose)

+13126266799,,99875902320# US (Chicago)

+16468769923,,99875902320# US (New York)















Tuesday August 25, 2020

Socio-Cultural Attitudinal Networks (SCAN) **MURI Program Review** CCDC-ARL ARO Grant W911NF1610342

Time (EST)	Speaker	Title
12:00 - 13:00	V.S. Subrahmanian Dartmouth College	Main Contributions of the SCAN MURI
13:00 - 13:10		Break
13:10 - 13:35	Norah Dunbar, University of California Santa Barbara	Deception Detection: Social Science Research
13:35 - 14:00	Dimitris Metaxas, Rutgers University	Deception Detection: Predictive Computational Modeling
14:00 - 14:10		Break
14:10 - 14:35	Judee Burgoon, University of Arizona	Dominance Analysis: Social Science Research
14:35 - 15:00	Jure Leskovec, Stanford University	Dominance Analysis: Predictive Computational Modeling
15:00 - 15:10		Break
15:10 - 15:35	Miriam Metzger, University of California Santa Barbara	Cultural Analysis
15:35 – 15:50	V.S. Subrahmanian Dartmouth College	New Results: Like/Dislike and Nervousness Prediction
15:50-16:00	Jay Nunamaker, University of Arizona	New Results: Trust Prediction
1610 – 1700	All	Open discussion between MURI teams
1700-1730	Government Team	Comments and feedback

Join Zoom Meeting

https://dartmouth.zoom.us/j/92157032326?pwd=U1JnK2pHVmcxV0IZNTgrQjdFUIByUT09

Meeting ID: 921 5703 2326

Passcode: 111322 One tap mobile

+16465588656,,92157032326#,,,,,0#,,111322# US (New York)

+13126266799,,92157032326#,,,,,0#,,111322# US (Chicago)

+16699006833,,92157032326#,,,,,0#,,111322# US (San Jose)



Friday August 28, 2020

Network Games of Collusion and Competition MURI Program Review CCDC-ARL ARO Grant W911NF1810208

PI: Mingyan Liu, Univ. of Michigan

Participating institutions: USC, Wash U of St. Louis, UCLA, Harvard Introduction (10 min, 12-12:10pm)

0.0 Project overview and plan for the review (Mingyan Liu, 10min)

Part 1 (Thrust 1): multi-scale game modeling framework (1 hour, 12:10-1:10pm)

- 1.0 Thrust 1 overview (Mike Wellman, 5min)
- 1.1 Multi-scale public goods games (Kun Jin, 15min)
- 1.2 Structure learning for approximate solution of many-player games (Zun Li, 15min)
- 1.3 Group formation game (Chenlan Wang, 15min)
- 1.4 Session Q&A (10min)

Part 2 (Thrust 2 & 4): multi-scale game inference (35min, 1:10-1:45pm)

- 2.0 Robust Inference of Multi-Scale Games (Eugene Vorobeychik, Jeff Brantingham, 30min)
- 2.1 Session Q&A (5min)

BREAK for 10 minutes (1:45-1:55pm)

Part 3 (Thrust 3): multi-scale control and intervention (55min, 1:55-2:50pm)

- 3.0 Thrust 3 overview (David Kempe, 5min)
- 3.1 Modifying network structure as a form of intervention (David Kempe, 20min)
- 3.2 Network influence maximization (Milind Tambe, 20 min)
- 3.3 Session Q&A (10min)

Part 4: COVID-19 and multi-scale network games (55min, 2:50-3:45pm)

- 4.0 Overview (Milind Tambe 5min)
- 4.1 Agent based modeling and simulation for COVID (Milind Tambe, 15min)
- 4.2 Modeling strategic aspects of hierarchical policy-making under pandemic conditions (Mithun Chakraborty, 15min)
- 4.3 COVID and crime: from networks to events (Jeff Brantingham, 15min)
- 4.4 Session Q&A (5min)

Part 5: Meeting wrap up and plans for Year 3 (10 min, 3:45-3:55pm)

- 5.0 Applications, data, and empirical validation (Jeff Brantingham, 5min)
- 5.1 Plans for next year (Mingyan Liu, 5min)
- Part 6: Open discussion between teams (60 min, 4:00-5:00pm)
- Part 7: Comments and feedback from the government team (30 min, 5:00-5:30pm)

Join Zoom Meeting

https://umich.zoom.us/j/94202966659

Meeting ID: 942 0296 6659

Passcode: **48109**One tap mobile

+16468769923,,94202966659#,,,,,0#,,48109# US (New York)

+13126266799,,94202966659#,,,,,0#,,48109# US (Chicago)

+16699006833,,94202966659#,,,,,0#,,48109# US (San Jose)